La Klandestina

EDICIÓ ANUL·LADA.

El Club d’Activitats de Muntanya Parets del Vallès organitza en la VIII edició de “La Klandestina”, cursa de muntanya, en el marc de la XI edició de la Caminada de Resistència “La Bastarda”.

DESCRIPCIÓ RUTA

  • Distancia: 35 Km
  • Desnivell positiu: 865 m
  • Desnivell negatiu: 1.185 m

TRACK OFICIAL 2021 (pendent d’actualització)

  • GPX WIKILOC

ALTIMETRIA

REGLAMENT
1. Definició: La Klandestina del CAM Parets és una cursa de muntanya no competitiva i en semi autosuficiència.
2. Sortida: dissabte 25 de setembre de 2021, a les 06.30 hores del matí, estació Renfe de Parets del Vallès. Important ser-hi a l’hora per que el tren no espera. A Sant Martí de Centelles (inici oficial), es donarà sortida per calaixos: primer els participants de La Klandestina i uns minuts desprès, els participants de La Bastarda.
3. Recorregut: travessa els Cingles de Bertí i la Vall de Tenes en una ruta de 35 km marcada amb cintes blanques i logotip del CAM Parets.
4. Nivell físic: tot i no ser una ruta exigent, requereix estar en forma. Forta pujada d’1,5 km a la part inicial.
5. Equip necessari: motxilla amb cantimplora, jaqueta pluja o capelina, calçat còmode, alimentació (semi autosuficiència) i got personal.
6. Preu: 5€ polsera solidària, destinats a ASSOCIACIÓ TRIPLE de Parets del Vallès. La polsera l’entregarem a l’estació de Parets del Vallès. Import solidari no retornable per auto anul·lació de l’inscripció o cancel·lació de l’esdeveniment per qualsevol causa.
7. Inscripcions exclusivament online a www.inscripcions.cat

Les inscripcions es tancaran el dia 15 de setembre o en assolir els 100 inscrits.

8. Gossos: no estan permesos.
9. La inscripció inclou: assegurança, bitllet de tren, polsera solidària, avituallaments líquids i sòlids a partir del km14, avituallament a l’arribada i festa!
10. Recollida de la polsera solidària: el mateix dia de la cursa, a l’estació de tren.
11. Si vols col·laborar amb les despeses d’organització per poder seguir endavant amb les Klandestines, pots comprar la samarreta tècnica de La Bastarda / La Klandestina a l’arribada (10 €).
12. Desqualificació:
– No respectar a la resta de participants i a l’equip organitzador.
– Malmetre o embrutar l’entorn natural.
13. Abandonaments: l’organització no es responsabilitzarà dels abandonaments que es produeixin, però intentarà en la mesura del possible el transport fins a Parets del Vallès.
14. Edat mínima i menors d’edat: 14 anys en endavant. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un familiar o una persona adulta autoritzada i presentar l’autorització que podeu descarregar aqui.
15. Important: cal dur un got personal o comprar el got reutilitzable del CAM al preu d’1€.
16. Acció Solidària Moviment Petjada Verda: recollim tota brutícia del camí i dipositem-la a l’arribada.
17. Responsabilitats: L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants i no estiguin garantits a l’assegurança. Tots els participants inscrits declaren haver llegit i acceptat aquest reglament. Drets d’imatge: Les imatges enregistrades i/o captades per qualsevol mitjà sobre els participants podrà ser utilitzada lliurement per l’organització en finalitats informatives i promocionals públiques.

18. Altres: el mal temps no serà impediment per la celebració de la prova. És responsabilitat dels participants portar l’equip adequat i estar convenientment preparat físicament. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin causar o rebre els participants. La participació a la prova significa l’acceptació d’aquest reglament així como córrer sota responsabilitat pròpia.

Els participants a La Klandestina trobaran el primer avituallament al Km14, Sant Miquel del Fai.
A partir d’aquest, en tots els avituallaments trobaren un espai reservat per a vosaltres, amb aigua i fruita. RESPECTEU ELS AVITUALLAMENT DELS PARTICIPANTS A LA BASTARDA.