La Bastarda

El Club d’Activitats de Muntanya Parets del Vallès organitza la XI edició de la Caminada de Resistència “La Bastarda”.

DESCRIPCIÓ RUTA

  • Distancia: 35 Km
  • Desnivell positiu: 865 m
  • Desnivell negatiu: 1.185 m

TRACK OFICIAL 2021 (pendent actualització)

ALTIMETRIA

REGLAMENT
1. Definició: La Bastarda es una caminada de resistència per camins de muntanya, sense ànim competitiu.
2. Sortida: dissabte 25 de setembre de 2021, a les 06.00 hores del matí, estació Renfe de Parets del Vallès. Per motius de protocol Convid-19, aquest any utilitzarem diferents mitjans de transport fins a Sant Martí de Centelles (inici oficial). L’organització indicará la distribució en el mateix punt de trobada. Segunit els protocols, es donarà sortida en onades, segons arribada del transport.
3. Recorregut: travessa els Cingles de Bertí i la Vall de Tenes en una ruta de 35 km marcada amb cintes blanques i logotip del CAM Parets.
4. Nivell físic: tot i no ser una caminada exigent, requereix estar en forma. Forta pujada d’1,5 km a la part inicial.
5. Equip necessari: motxilla amb cantimplora, jaqueta pluja o capelina, calçat còmode i got personal.
6. Preu: 28€.
7. Inscripcions exclusivament online a www.inscripcions.cat (tancades)

Les inscripcions es tancaran quan s’assoleixin els 450 participants. (Tancades)

8. Gossos: no estan permesos.
9. La inscripció inclou: carnet de ruta, assegurança, samarreta tècnica, bitllet de transport avituallaments líquids i sòlids, festa a l’arribada!
10. Talles samarreta home o dona: fins el 19 de març de 2020 podràs indicar si vols samarreta home o dona i talla en el moment de formalitzar la inscripció. Veure guia de talles.
11. Recollida de dorsal i samarreta: dijous 23 i divendres 24, de 19 a 21 hores, al local del CAM Parets (c. Ponent, 18).
12. Desqualificació:
– No registrar-se als controls de pas obligatoris.
– Arribar a un control més tard que l’hora de tancament.
– No efectuar la totalitat del recorregut a peu.
– No portar el full de ruta.
– Malmetre o embrutar l’entorn natural.
13. Abandonaments: l’organització no es responsabilitzarà dels abandonaments que es produeixin, però intentarà en la mesura del possible el transport fins a Parets del Vallès.
14. Edat mínima i menors d’edat: 14 anys en endavant. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un familiar o una persona adulta autoritzada i presentar l’autorització que podeu descarregar aqui.
15. IMPRESCINDIBLE i MOLT IMPORTANT: cal portar un got personal. Per protocols Convid i filosofia sostenible, NO ES FARÀ ENTREGA DE GOTS A CAP DELS AVITUALLAMENTS.
16. Acció Solidària Moviment Petjada Verda: recollim tota brutícia del camí i dipositem-la a l’arribada.
17. Responsabilitats: L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants i no estiguin garantits a l’assegurança. Tots els participants inscrits declaren haver llegit i acceptat aquest reglament. Drets d’imatge: Les imatges enregistrades i/o captades per qualsevol mitjà sobre els participants podrà ser utilitzada lliurement per l’organització en finalitats informatives i promocionals públiques.

18. Altres: el mal temps no serà impediment per la celebració de la prova. És responsabilitat dels participants portar l’equip adequat i estar convenientment preparat físicament. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin causar o rebre els participants. La participació a la prova significa l’acceptació d’aquest reglament així como córrer sota responsabilitat pròpia.

Els temps de tram indicats a continuació estan calculats a ritme de Bastarda (caminant). Val dir que en aquesta edició, amb sortida per onades, els horaris de inici i tancament de controls són aproximats.

Controls i temps de pas


Els temps de tram estan calculats a ritme de Bastarda (caminant). Val dir que en aquesta edició, amb sortida per onades, els horaris de inici i tancament de controls són aproximats.